Brandkarma

01 - Informacije o privatnosti i zaštiti podataka
4. prosinca 2019.

Informacije o privatnosti i zaštiti podataka

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

nastavi

Poštovani,

Za vrijeme korištenja naše Internet stranice BrandKarma.hr poštujemo vaša prava na privatnost i vašu sigurnost. Jamčimo da se profesionalnim pristupom bavimo zaštitom vaših podataka, privatnosti i sigurnosti na našoj Internet stranici.

Ova pravila o privatnosti sadrže informacije o načinima na koje putem Internet stranice BrandKarma.hr prikupljaju, upotrebljavaju, pohranjuju, dijele ili čuvaju osobni podatke temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), EU 2016/ 679 (dalje: Uredba).

Kontrola podataka

Temeljem Uredbe jamčimo da je BrandKarma odgovorna za kontrolu vaših podataka tijekom korištenja naših usluga je te nam se na navedenu adresu pošte ili e-mail adresu brandkarma@brandkarma.hr slobodno obratite ako imate bilo kakvih pitanja o zaštiti vaše privatnosti.

Prikupljeni podaci

Postoje dvije vrste podataka koje prikupljamo od vas, ovisno o vrsti našeg poslovnog odnosa: osobne i neosobne podatke. Ne zahtijevaju svi poslovno odnosi sakupljanje svih osobnih i neosobnih podataka kako je niže navedeno.

Osobni podaci

Osobni podaci prikupljaju se od vas ako ih dobrovoljno pošaljete na www.brandkarma.hr .

Vrste osobnih podataka koje prikupljamo su:
Ime i prezime, adresa, Email adresa, Telefonski broj, IP adresa
Navedene informacije nam dajete kada:

• ispunjavate kontakt forme na web stranici
• pregledavate našu web stranicu
• komunicirate s nama putem naših kanala korisničke usluge
• povezujete se s nama na društvenim mrežama

Nesobni podaci

Vaši neosobni podaci prikupljaju se od vas kada pristupate našoj Internet stranici. To su informacije o vašim posjetima i načinu kretanja kroz našu Internet stranicu, uključujući ali ne ograničavajući se na pregled naše stranice; duljinu posjeta; vrstu preglednika koji koristite; operativni sustav; IP adresu i lokaciju.

Iako smo klasificirali IP adresu kao osobni podatak, nećemo koristiti vašu IP adresu kako bismo vas osobno identificirali. Ove informacije služe kako bi pomogle poboljšati našu Internet stranicu.

Informacije koje ne prikupljamo

Nepotrebni podaci:
BrandKarma nikad neće tražiti informacije koje nisu potrebne za poslovanje. Naš je cilj osigurati što bolje iskustvo na našoj web stranici, bez ikakvog ugrožavanja vaše privatnosti ili sigurnosti.

Financijski podaci:
BrandKarma ne prikuplja niti pohranjuje nikakve osjetljive podatke o plaćanju.

Osjetljivi osobni podaci:
BrandKarma ne prikuplja ili pohranjuje podatke vrlo osjetljive prirode. Na primjer, nećemo spremati članstvo u osobnoj skupini, politički stav, seksualnu orijentaciju, vjeru, invalidnost ili rasu.

Podaci koji se odnose na maloljetnike:
Internet stranica www.brandkarma.hr nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina.

Vaša prava

Biti informiran
Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako prikupljamo, zadržavamo i obrađujemo vaše podatke, molimo obratite se na e-mail adresu brandkarma@brandkarma.hr.

Pristup osobnim podacima
Možete zatražiti da vam damo evidenciju osobnih podataka koje zadržavamo o vama. Kako biste biste izvršili zahtjev za pristup podacima, pošaljite e-mail na adresu brandkarma@brandkarma.hr. BrandKarma će u interesu zaštite Vaših podataka zahtijevati potvrđivanje vašeg identiteta prilikom zahtjeva za pristup podacima.

Cilj nam je ispuniti potvrđene i aktivne zahtjeve za pristup podacima u roku od 30 dana ako nisu pretjerani, ponavljajući, nevaljani ili neutemeljeni. BrandKarma nikada neće držati nepotrebne podatke duže nego što je potrebno u svrhu za koji su prikupljeni. Možda nećemo uvijek u potpunosti zadovoljiti ono što ste zatražili i to samo ako imamo zakonsko pravo na drugačiji način rješavati zahtjev.

Ispravljanje i/ili brisanje osobnih podataka
Možete zatražiti da BrandKarma ispravi sve informacije o vama koje nisu točne. Možete zatražiti brisanje vaših podataka. Uvijek nastojimo u potpunosti ispuniti vaše zahtjeve, no možda to uvijek neće biti moguće. Možda nećemo uvijek u potpunosti zadovoljiti ono što ste zatražili i to samo ako imamo zakonsko pravo na drugačiji način rješavati zahtjev.

02 - Kontakt

Nazovi +385 98 458 226

BRANDKARMA
Kaptol 21
10000 Zagreb

© 2024. BrandKarma. Sva prava pridržana.