Brandkarma

01 - Naše usluge

Što sve radimo?

Influencer marketing 

Influencer marketing danas je mainstream oblik online marketinga. 

Influencer marketing je hibrid starih i novih marketinških alata. Preuzima ideju celebrity endorsement-a i postavlja je u suvremenu marketinšku kampanju usmjerenu na sadržaj. Glavna razlika u slučaju influencer marketinga je da su rezultati kampanje suradnja između brendova i influencera.

Strategija

Prije nego što uložite puno novca u marketing, želite biti sigurni da će ta sredstva biti utrošena kako bi došli do pravih ljudi i angažirali ih na pravi način, šaljući im pravu poruku. Kao vaši partneri, prvo želimo shvatiti zašto ulazite u određene kampanje, aktivacije i slično, te kako definirate i mjerite njihov uspjeh.

Vođeni ovim, pomažemo vam da razvijete učinkovite strategije za aktiviranje vaše ciljne publike, isporučujući prave poruke cijelim putem potrošača, kroz ciljane komunikacijske kanale. Potpuno integriranim pristupom pomažemo vam da postignete svoje ciljeve i budete ispred konkurencije.

Offline i online oglašavanje

Put potrošača nije linearan, a da biste pridobili kupce, morate im pružiti besprijekorno korisničko iskustvo I u offline I u online kanalima. Naš tim pruža inovativna i kreativna rješenja u oba područja:

Offline
radimo branding, grafički dizajn, dizajn ambalaže, produkciju TV i radio reklama te ostalog reklamnog materijala.

Online
kreiramo digitalne strategije za naše klijente, vodimo komunikaciju na društvenim mrežama i produciramo marketinški sadržaj. Svjesni smo važnosti sadržaja za stvaranje prometa na digitalnim medijima i potencijalnih upita. Stoga, kreiramo utjecajan, dinamičan sadržaj – edukacijskog, informativnog ili zabavnog karaktera koji potiče konverzije kroz marketinški lijevak.

Shopper marketing

Pomažemo brendovima da ostvare odnos s kupcem na svakom dijelu svog puta, informirajući, nadahnjujući i utječući na kupca. Olakšavamo donošenje odluke o kupnji i online i offline. Znamo kada se, gdje i kako učinkovito približiti kupcu da bismo mu pomogli pri lakšem donošenju odluke o kupnji, u bilo kojem kanalu ili lokaciji. S takvim pristupom potičemo promatrača da postane potencijalni kupac, a potencijalnog kupca pretvaramo u stvarnog. Obrađujemo sve faze, od kreativne ideje, preko ključnih vizualnih elemenata, product claim-a i prodajnih alata.

Merchandising / Visual merchandising

Naš tim visoko obučenih i fleksibilnih merchandisera savršeno je istreniran da osigura uspjeh u vašim trgovinama širom zemlje. Usredotočeni smo na to da vaša marka i proizvodi budu prikazani u pravom svjetlu, istovremeno pružajući ugodno iskustvo kupovine za vaše kupce. Od urednog slaganja proizvoda na policama u maloprodaji, do održavanja polica te anketa u trgovinama, pomažemo vam da potaknete angažman kupaca i potrošnju.

Također, pružamo usluge vizualnog merchandisinga, moćnog marketinškog alata koji utječe na impulzivne i namjerne kupce. Kupce privlači da uđu u trgovinu i angažira ih dovoljno dugo da izvrše kupnju.

Tajni kupci

Klijentima pružamo i uslugu “mystery shoppinga”, s modelom anketiranja koji dogovaramo s klijentom ovisno o informacijama i faktorima poboljšanja koje on želi mjeriti. Na teren šaljemo prethodno educirane tajne kupce koji se pretvaraju da su stvarni potencijalni kupci koji onda objektivno

Event management i odnosi s javnošću

Pomažemo vam u jačanju vrijednosti vašeg branda kroz događaje svih vrsta i veličina. Pružamo uslugu od početka do kraja u planiranju i organizaciji impresivnih i nezaboravnih događaja prema vašem briefu. Nakon što definiramo ideju i smjer, event manageri započinju svoj posao prikupljajući i procjenjujući sveukupnu logistiku koju neki događaj zahtijeva te pažljivo prate da ostanu unutar definiranih rokova i budžeta. U tijeku smo sa svim aktualnostima te nudimo stručni uvid u nove ideje za evente i u nove trendove.

Medijsko planiranje i zakup

Na temelju jasnih briefova od strane klijenata izrađujemo medijske strategije i planove za sve vrste medija a sve u svrhu ostvarenja njihovih prodajnih ciljeva.

02 - Kontakt

Nazovi +385 98 458 226

BRANDKARMA
Kaptol 21
10000 Zagreb

© 2024. BrandKarma. Sva prava pridržana.