Brandkarma

01 - Naše usluge

Što sve radimo?

Shopper marketing

Pomažemo da robne marke ostvare odnos s kupcem na svakom dijelu svog puta, informirajući, nadahnjujući i utječući. Olakšavamo kupcu donošenje odluke o kupnji i online i offline. Znamo kada se, gdje i kako učinkovito približiti kupcu da bismo mu pomogli pri lakšem donošenju odluke o kupnji, u bilo kojem kanalu i na bilo kojoj lokaciji. S takvim pristupom potičemo potrošača da postane potencijalni kupac, a potencijalnog kupca da postane stvarni. Obrađujemo sve faze uključujući kreativne ideje, ključne vizualne elemente, product claime i prodajne alate.

Strategija

Prije nego što napravite veliko ulaganje u marketing, želite znati da će sredstva biti utrošena da bi se došlo do pravih ljudi i angažiralo ih se na pravi način, dajući im pravu poruku. Želimo razumjeti zašto ulazite u određene kampanje i aktivacije te kako definirate i mjerite njihov uspjeh. Pomoći ćemo vam osmisliti najbolje načine da aktivirate svoju ciljnu publiku te joj pružite doživljaj koji će imati pozitivni odjek i pritom podržavati vaš brand.

Društvene mreže

Mi znamo da je sadržaj na društvenim mrežama od posebne važnosti. Zbog toga stvaramo lijep i dinamičan sadržaj koji organski pokriva svoju investiciju, kako bismo na prepunom terenu društvenih mreža igrali s uspjehom.

Event management

Radimo evente u skladu s klijentovim željama i potrebama. Event manageri počinju svoj posao prikupljajući i procjenjujući sveukupnu logistiku koju neki događaj zahtijeva, a zatim sve naše ostale usluge povezuju u dobro vođen postupak unutar datih rokova i unutar budžeta.

Kreativa i logistika

Brinemo se o sveukupnoj logistici, od kreativne ideje, dizajna, proizvodnje i isporuke gotovih materijala, brandinga, nabave odjeće, letaka, poklona i transparenata, do promocije prije i poslije događaja putem društvenih mreža. Posvećeni smo potrebama klijenta stvaranjem kreativnih poruka i njihovim plasiranjem prema odgovarajućoj ciljnoj skupini u pravo vrijeme.

Produkcija sadržaja

više uskoro

Web dizajn

više uskoro

Digitalno oglašavanje

više uskoro

PR & event management

više uskoro

Zakup medija

više uskoro

02 - Kontakt

Radite s nama

Prijavite se još danas kako biste se pridružili našem timu željnom dobre zabave i zarade.

Saznajte više
© 2019. BrandKarma. Sva prava pridržana.